БЛОГЪТ НА НИКОЛАЙ ДОСЕВ
За мистерии,загадки,свръхестественото и феномените,които не можем да обясним.

събота, 4 юли 2009 г.

Предизборна Глупост 2009


Ей хора...скъсаха се нашите политици няколко дни преди изборите да правят митинги и концерти в Казанлък...то не беше НДСВ,ГЕРБ,бла бла....
Снощи на центъра пяха "младите таланти" на Стефан Диомов ако не се лъжа,основателя на фамилия Тоника...миналата седмица ни "радва" Веско Маринов,който незнайно защо пя в нашия град,като се има в предвив,че преди няколко години се беше заканил да не стъпва повече в Казанлък,заради бруталната атака с домати,която му беше спретната от "доброжелатели".Ама,както всички знаем,за пари се прави всичко.
В средата на Юли атракцията на предизборното парти на НДС пък бяха Дони и спящата лунЪ Нети,които на живо изглеждаха жалка гледка,като две стари хипита,добре,че беше кака Деси Добрева (бившата певица на Слави,която бай дъ уей сега се подвизава като депутатка или нещо такова в НДСВ).Леля Нети я чух да пее само един път и то единствената и песен "Луната Спи".
Малей...хората се побъркват като дойдат избори,купуват,продават гласове,циганчетата раздават плакати и картички,телевизиите се скъсват от предизборни дебати...ужас.
Аз по традиция и тази година няма да гласувам,просто защото не ми пука,кой ще ни управлява,те са едни и съши!
Голям кеф ще е довечера в 10 часа ч аквапарка,на безплатното DJ парти на ГЕРБ с гости Димитър Рачков и Мария Игнатова...сигурно ще е яко,може да видя Мимето подпийнала....абе като се върна ще ви разказвам.


Нали знаете,ТЕ ПЕЧЕЛЯТ - НИЕ ГУБИМ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар